A’la Talli kädentaito- ja herkkupuoti

Puoti

A’la Talli, kädentaito- ja herkkupuoti löytyy Alapajasta, kirkon vierestä. Talvikaudella palvelemme keskiviikosta lauantaihin ja sesonkiaikaan kesällä päivittäin!

Tuotteet

Puodista löytyy kotimaisia laadukkaita käsintehtyjä tuotteita, kuten puisia vanhan ajan leluja, keppihevosia, huovutettuja tossuja ja hattuja, värikkäitä kankaisia kasseja, pussukoita ja pipoja sekä kierrätystuotteita esimerkiksi farkusta ja  nahasta. Koruja moneen menoon, vaikka kierrätyspitsistä tai poronnahasta…. Olemme myös ottaneet valikoimiin erilaisia ekologisia, luonnonmukaisia kosmetiikka sekä siivoustuotteita, Ole Hyvä, Soap&Balsam, Kaurilan Sauna, Feel Free, Saiputti, Famo…..

A’la Talli toimii Strömforsin tehtaan tiloissa valmistettavien  Piian Herkut -elintarvikkeiden tehtaanmyymälänä. Valikoimista löytyy aidoista luonnon raaka-aineista valmistettuja herkkuja, mm. mehuja, hilloja, siirappeja ja sinappeja sekä kosmetiikkaa. Ja maistiaisia aina, maista niin varmasti ihastut! Myymme myös herkullisia Piian artesaanijäätelöitä, maistuu varmasti varsinkin kesähelteellä kahvikupposen tai kotimaisen limonaadin kera!

Kanelimamman suussa sulavat toffeet ja tryffelit ovat gluteenittomia eivätkä sisällä palmuöljyä! Kotimaisia makeisia ja herkkuja itselle tai lahjaksi löytyy monenlaisia! Herkulliset Lakrids by Bulown  lakritsat ovat mukava tuliainen tai herkku ihan itselle!

Detalji Boutiguen ihania pellava- ja puuvillatunikoita ja mekkoja löytyy meiltä myös viime kesän tapaan.

Puodista löytyy  Heli Pukin kortteja ja runokirjoja, Ruukin oman sepän Tiia-Riitta Lahden takomia tuotteita ja Ketunpesän keramiikkaa, Marko Laukkasen upeat Ruukki-valokuvakortit ja niin paljon kaikkea muuta!

Löydät meiltä myös Apukaupan apuvälineitä arkeen, esimerkiksi korkinavaajia, tartuntapihtejä ja kävelykeppejä. Omaan tarpeeseen tai lahjaksi.

A’la Tallin yhteydessä oleva vanha paloaseman autotalli on saanut uuden nimen Palo- harraste- ja taideasema. Täällä voit  istahtaa hetkeksi ja ihailla pienimuotoisia taidenäyttelyitä.

 

Facebook-sivultamme  löydät aina ajantasaiset aukioloajat!

Tervetuloa!

Lisätietoa Strömforsin ruukista löydät mm. verkkosivulta https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/.

Kohteen tiedot

Muut yhteystiedot:

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuoden
Facebook-sivultamme  löydät aina ajantasaiset aukioloajat!