Strömfors Bed & Bistro Krouvinmäki

Rakennus

Krouvinmäen majatalo on yksi Suomen vanhimmista asuinkäytössä olevista savirunkoisista taloista. Krouvinmäki on osa Strömfors Bed & Bistroa.

Savitalona tunnettu Krouvinmäen rakennus on vuodelta 1784. Krouvinmäki muutettiin ruukin työväen asuintiloiksi vuonna 1805, ja se kunnostettiin majoitustilaksi Museoviraston valvonnassa vuonna 1991. Vuonna 2018 se siirtyi Loviisan kaupungilta yksityiseen omistukseen ja remontoitiin uudelleen.

Majoitus

Krouvinmäessä on 21 vuodepaikkaa: kahdeksan huonetta, joista viisi on kahden hengen huoneita, kaksi kolmen hengen ja yksi viiden hengen huone.

Huoneissa on pyyhkeet ja liinavaatteet. Suihkut ja wc:t sijaitsevat käytävillä. Naisille ja miehille on omat wc/kylpyhuonetilat. Käytävällä on myös inva-wc.

Majatalossa on viihtyisä ja käytännöllinen yhteiskeittiö ruoanvalmistukseen, ruokailuun ja oleskeluun. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astioita, ruoanvalmistusvälineitä ja peruselintarvikkeita kuten mausteita, öljyä ym.

Varaukset: https://bedandbistro.fi/hotelli/varauskalenteri/

Tervetuloa!

Kohteen tiedot

Muut yhteystiedot:

Aukioloajat

Ympäri vuoden.