Kymijoki & jurttasaunaelämys

Koe ainutlaatuinen elämys Strömforsissa – tee melonta- tai suppailuretki Kymijoella ja nauti Strömforsin Jurttasaunan kosteista ja happirikkaista löylyistä elämyksellisessä ympäristössä!

Melontaretkemme lähtevät omasta laituristamme Wanhan Navetan toimitilojemme kohdalta Kymijoen yläjuoksulle (kts. kartta alla) joko omatoimisesti tai ohjattuna. Valittavana avokanootti/kajakki tai SUP-lauta. Kaikki varusteet kuuluvat pakettiin, sekä luonnollisesti vastuuvakuutus.

Melonnan jälkeen pääset nauttimaan ruukin parhaista löylyistä elämykselliseen Strömforsin Jurttasaunaamme. Mahdollisuus tilata myös tilava puilla lämmitettävä palju.

Elämys on myös lasten mieleen ja jurttasaunan lempeät löylyt soveltuvat myös perheen pienimmille. Pihapiirissä on mukava nauttia riippumatossa ja trampoliini on asiakkaiden vapaassa käytössä.

Saunalla on mahdollisuus grillaamiseen. Voit tilata saunasyötävää myös meiltä ja nauttia sen Wanhan Navetan kesäoleskelutilassamme jurttasaunan vieressä.

Illanvieton jatkaminen juhlatilassa on mahdollista erillisestä tilauksesta sekä myös majoittumiseen on mahdollisuus joko Wanhan Navetan lomahuoneistossa tai Glamping-teltassa saunan pihapiirissä.

  • Valitse 3 hengen avokanootti / 2 hengen tai 1 hengen kajakki tai SUP-lauta
  • Max 12 hlön ryhmiä

Hinta:

2 hlöä 95€/hlö (sis. välineet, varusteet, melonta 2 h + jurttasauna 2 h +opastus 40€/1h)

 4 hlöä 75€/hlö (sis. välineet, varusteet, melonta 2 h + jurttasauna 2 h +opastus 40€/1h)

Muille henkilömäärille kysy hintatiedot/pyydä tarjous: pia@stromforshyvinvointi.fi

www.stromforshyvinvointi.fi

info@stromforshyvinvointi.fi / Pia: 0405564458

Seuraa myös fb-sivujamme Strömfors Hyvinvointi Wellness. Kartalla nro. 5. Jurttasauna nro. 10.

Lisätietoa Strömforsin ruukista löydät mm. verkkosivulta https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/.

Kohteen tiedot

Muut yhteystiedot:

Aukioloajat

Auki sopimuksen mukaan