Strömfors Hyvinvointi Wellness – Hyvinvointia luonnosta!

Strömfors Hyvinvointi Wellness on kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoava yritys, jonka palvelut takaavat Sinulle unohtumattomia elämyksiä Strömforsin ruukissa ja sen lähialueilla!

Luonto- ja liikuntaelämykset

Luonto- ja liikuntaelämykset mm. melontaretket retkiruokailuineen, villiyrttiretket, patikointi, Jurttasauna & palju hemmotteluhoitoineen takaavat niin kehon, kuin sielun rentoutumisen upeiden luontoelämysten kera. Vietä kanssamme elämyksellinen päivä tai vaikka yökin ja koet elämyksen, joka ei unohdu!

Jurttasauna

Ylpeytemme, ympärivuotisesti varattava iki-ihana Strömforsin jurttasauna tilavalla paljulla on saunaelämys, joka takaa niin kehon, kuin sielun rentoutumisen. Nauti kosteista happirikkaista löylyistä vihdan, eteeristen öljyjen sekä hemmotteluhoitojen kera ja käy välillä pulahtamassa Kymijoen virkistävässä vedessä. Illan päätteeksi vietä mukavaa iltaa Wanhan Navetan viihtyisissä oleskelutiloissamme grillaten, kuunnellen musiikkia tai vaikka tanssien.

Polttarisaunat, morsiussaunat, yrttisaunat ym. teemasaunat järjestyvät avullamme ja syntymäpäivät ym. juhlat, illanistujaiset ja aktiviteettipäivät kruunaantuvat Jurttasaunan kosteissa ja happirikkaissa löylyissä.

Eräelämyskohde Hattarniemi

Eräelämyskohteemme Hattarniemi sijaitsee kauniin Kymijoen varrella alle tunnin melontamatkan päässä. Hattarniemessä voit valmistaa retkiruokaa grillipaikalla, uida, kalastaa ja nauttia ympäristöstä. Voit tehdä päiväretken tai jäädä yöksi Tentsileen tai tilavaan telttaan. ajoitus – Glamping -luksusteltat

Strömfors hyvinvointi wellness tarjoaa kesäkuun alusta lähtien yöpymismahdollisuuden suosituissa Glamping-luksusteltoissa. Tilavat, jopa 6 hlön teltat sijaitsevat ruukkikylä laitamilla Wanhan Navetan takaisessa pienessä kauniissa metsikössä Jurttasaunan läheisyydessä. Glamping-teltta on mahdollista pystyttää myös Hattarniemen eräelämyskohteeseen, jolloin voit yhdistää eräilyn ja miellyttävän majoittumisen.

Yrityksille ja ryhmille

Yritysten virkistys- ja työhyvinvointipäiville räätälöimme upean päivän Strömforsin historiallisessa ruukissa. Voitte koota päivänne ulkoaktiviteeteistä, kuten melonta, patikointi, villiyrttiretki jne. ruukissa tai Hattarniemen eräelämyskohteessa.

Suosituin tyhy-ohjelmamme on työhyvinvointihieronta, jossa opetamme työntekijöitä hieromaan toistensa niska-hartiaseutua. Lisäksi opetamme yleisimmät hierontaotteet sekä hieronnan vaikutukset ja miten hierontaa voidaan käyttää työhyvinvoinnin sekä työyhteisön yhteishengen parantamiseen. Ruokailut toiveenne mukaan joko Wanhan Navetan kotoisissa juhlatiloissamme tai retkiruokailun ulkona joko ruukissa tai Hattarniemen eräkohteessamme.

Täydellisen virkistyspäivän päätteeksi suosittelemme ikimuistoista saunaelämystä tilavassa Jurttasaunassa & paljussa, joissa nauttimisen jälkeen olo todellakin on kuin uudestisyntynyt.

Wanhan Navetan Pop Up -kahvila

Wanhan Navetan Pop Up -kahvila toimii kesäisin Strömforsin ruukin Tallinmäellä 1809 valmistuneessa vanhassa navettarakennuksessa. PopUp -kahvila avaa ovensa tapahtumaviikonloppuina ja toisinaan muulloinkin. Käy katsomassa tai soita meille varmistaaksesi aukiolon. Herkuttele kuuluisilla lohileivillämme sekä kotitekoisilla ruuilla ja leivonnaisilla ruukin kauneimmalla terassilla keskellä aidointa 1800-luvun ruukkimiljöötä. Sadesäällä voi nauttia herkut Wanhan Navetan idyllisessä oleskelutilassa sohvineen ja pöytäryhmineen.

Hieronta- ja hyvinvointikeskus Sofiassa järjestämme satunnaisesti erilaisia hyvinvointipäiviä ja retriittejä sekä hyvinvointi- ja hierontakursseja mm. villiyrttikursseja, sienikursseja, lapsihierontakursseja ja parihierontakursseja. Myös taideterapeuttisia maalauskursseja, metsämindfulnessia, saunajoogaa ja muuta ihanaa on suunnitteilla. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, niin suunnittelemme uusia kursseja kysynnän mukaan.

Voit myös vuokrata Wanhan Navetan toimitilojamme oman hyvinvointipäivän, kurssin, juhlan tai illanvietton pitämistä varten. Tällöin käytössäsi on 67 m2 huoneisto kaikilla mukavuuksilla sekä jurttasauna & palju. Huoneistossa on pieni, mutta hyvin varusteltu keittiö ja 12-14 hlön tilava ruokapöytä. Huoneistossa voi majoittua 4-6 hlöä. Kesäaikaan voimme lisäksi majoittaa glamping-luksustelttoihimme n. 20 henkilöä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille yhdessä kesän huippupäivä!

www.stromforshyvinvointi.fi

info@stromforshyvinvointi.fi / Pia: 0405564458

Seuraa myös fb-sivujamme Strömfors Hyvinvointi Wellness. Kartalla nro. 5. Jurttasauna nro. 10.

Lisätietoa Strömforsin ruukista löydät mm. verkkosivulta https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/.

Kohteen tiedot

Muut yhteystiedot:

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan