Strömfors Hyvinvointi Wellness – jurttasauna & palju

Elämys, joka jää kehon ja sielun muistiin!

Ylpeytemme, iki-ihana Strömforsin Jurttasauna on puilla lämmitettävä käsin valmistettu jopa 15 kylpijän sauna sijaitsee tallinmäellä Wanhan Navetan takaisessa pikku metsikössä. Jurttasaunassa koet saunaelämyksen, joka takaa niin kehon, kuin sielun täydellisen rentoutumisen. Tilavaan paljuun mahtuu kerralla 10 henkilöä nauttimaan lämpöisestä vedestä upean luonnon ympäröimänä. Jurttasauna ja palju yhdessä mahdollistavat vuorotteluperiaatteella jopa 25 hlön yhtäaikaisen saunaelämyksen. Sauna & palju ovat varattavissa ympäri vuoden.

Nauti kosteista happirikkaista löylyistä vihdan, eteeristen öljyjen sekä hemmotteluhoitojen kera (mm. turve- ja savinaamiot sekä villiyrttijalkakylvyt) ja käy välillä pulahtamassa Kymijoen virkistävässä vedessä viereiseltä laituriltamme. Tällaista saunaa et ole aiemmin kokenut – tässä saunassa viihtyvät kaikki pitkään ja takaamme, että kokemus on taivaallisen ihana! Illan päätteeksi vietä vielä mukavaa iltaa Wanhan Navetan viihtyisissä oleskelutiloissamme grillaten, kuunnellen musiikkia tai vaikka tanssien. Oleskelutilassa on sohvia, isot ruokapöydät sekä keittiö, jossa on mikro, jääkaappi, SodaStream-laite, ruokailuvälineet ym. Ruuat ja juomat voit tuoda mukanasi ja grillata saunalla tai tilata meiltä saunasyötävää toiveesi mukaan.

Teemasaunat sekä juhlat ja asiakastilaisuudet

Polttarisaunat, morsiussaunat, yrttisaunat, tervasaunat, ruususaunat ym. teemasaunat järjestyvät avullamme joko valmiina saunapaketteina tai voit suunnitella itse oman teemasaunasi ja me toteutamme sen kanssasi.

Syntymäpäivät, suku- ja perhejuhlat, kaveriporukoiden tapaamiset, illanistujaiset ja aktiviteettipäivät kruunaantuvat Jurttasaunan kosteissa ja happirikkaissa löylyissä. Saunan jälkeen voitte viettää iltaa joko Wanhan Navetan idyllisessä huoneistossamme tai Wanhan Navetan välikön kotoisassa kesätilassa, jossa on mukava jatkaa iltaa myöhäänkin. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Tule kokemaan ainutlaatuinen saunaelämys Strömforsin Jurttasaunan elämyksellisessä tunnelmassa – tätä et koe muualla! (Jurttasauna nro 10 kartalla)

Lisätiedot: Pia 0405564458 tai

www.stromforshyvinvointi.fi

info@stromforshyvinvointi.fi

Seuraa myös fb-sivujamme Strömfors Hyvinvointi Wellness. Jurttasauna kartalla nro.10.

Kohteen tiedot

Muut yhteystiedot:

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan.