Strömfors Hyvinvointi Wellness – majoitus – Glamping-luksusteltat

Nuku yösi mukavasti luonnon helmassa!

Nyt voit majoittua Strömforsissa suosittuihin Glamping-luksustelttoihin.

Strömfors Hyvinvointi Wellness tarjoaa kesäkuun alusta lähtien yöpymismahdollisuuden suosituissa Glamping-luksusteltoissa. Luonnon helmassa koet luonnon äänet ja läheisyyden rentouttavana hyvän unen tuovana kokemuksena. Tämä täytyy kokea itse!

Voi yöpyä ruukkialueella Wanhan Navetan toimitilojemme läheisyydessä idyllisen ruukkikylän laitamilla. Erähenkisille on tarjolla Tentsile- ja telttamajoitusta Hattarniemen eräretkikohteessamme täysin omassa rauhassa rentoutuen

Glamping -teltta

Glamping-teltta tilava n. 4 m halkaisijaltaan ja 2 m korkeudeltaan oleva viihtyisään majoitukseen luonnon helmassa soveltuva elämyksellinen majoitusvaihtoehto. Teltoissa on ikkunat hyttysverkoin ja voit vaikka lueskella tai muuten vaan nautiskella erätunnelmasta kauniissa ja viihtyisässä teltassa. Teltoissa on vuoteet tyynyin, täkein ja liinavaattein. Matot, säilytyskorit/laatikot sekä telttavalo kuuluvat sisustukseen.

Voit varata teltan yksin tai kaksin omaan käyttöösi parivuoteella tai ottaa perheteltan, jossa on parivuoteen lisäksi 2-4 taittopatjavuodetta. Mikäli majoittujia halutaan sopivan useampia yhteen telttaa, laitamme patjat siskonpediksi ja valittavana on joko lakana sijaus tai makuupussit.

Muut tilat

Majoittujilla on käytössä Wanhan Navetan oleskelutila, sohvineen ja ruokapöytineen. Tilassa on myös keittiö, jossa on vesipiste, jääkaappi, mikro sekä SodaStream-laite. Tila on viihtyisä ja kodikas yhteiseen oleskeluun. Jurttasauna on varattavissa edulliseen majoittujahintaan ja myös yleisiä saunavuoroja järjestetään, mikäli useammat majoittujat ovat kiinnostuneita saunomisesta.

Majoitu ruukin ytimessä lähellä luontoa omassa rauhassa, mutta kaikkien nähtävyyksien ja palveluiden läheisyydessä. Meiltä voit vuokrata myös kanootin, kajakin tai sup-laudan ja lähteä nauttimaan Kymijoesta omalta laiturilta aivan teltta-alueen vierestä.

Lisätiedot: Pia 040556458 tai

www.stromforshyvinvointi.fi

info@stromforshyvinvointi.fi

Seuraa myös fb-sivujamme Strömfors Hyvinvointi Wellness. Glamping elämysmajoitus kartalla nro. 10 jurttasaunan läheisyydessä Wanhan Navetan takana.

Lisätietoa Strömforsin ruukista löydät mm. verkkosivulta https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/.
 

Kohteen tiedot

Muut yhteystiedot:

Aukioloajat

Auki sopimuksen mukaan