Ruukin idyllisin terassi

Ruukin kauneimmalla ja idyllisimmällä terassilla, aidossa 1800-luvun ympäristössä, voit herkutella Wanhan Navetan tunnetuilla lohileivillä sekä itsevalmistetuilla suolaisilla ja makeilla piirakoilla. Munkit, pullat, kakut ja muut leivonnaiset kuuluvat myös valikoimaamme sekä vaihdellen toastit, pizzaset, wohvelit, muurinpohjalätyt sekä marjasmoothiet. Tarjolla on myös kahvia, laaja teevalikoima, kaakaota, virvoitusjuomia sekä mehuja ja jäätelöitä!

Sadesäällä on tilaa istua uudelleen sisustetussa tilavammassa kahvilassamme tai kodikkaassa Wanhan Navetan vilpolassa, jonne käynti kahvilan vierestä.

Kahvilan yhteydessä olevasta luontopuodista löydät villiyrteistä valmistettuja tuotteita niin sisäiseen, kuin ulkoiseen hyvinvointiin. 

Kesällä lounastarjoilu

Kesäviikonloppuisin tarjoamme maistuvaa paikan päällä valmistettua lounasta. Tarjolla on mm. vaihtuvasti erilaisia keittoja (mm. ranskalaista Bouillabaissea tai lohikeittoa, suppilovahvero-mascarponekeittoa, kermaista maa-artisokkakeittoa) sekä uuniperunoita eri täytteillä (mm. kinkku, lämminsavulohi, sinihomejuusto, kermaviili, valkosipulivoi). Erityisruokavaliot on huomioitu.

TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!

Kahvila on avoinna kesäisin ti-su klo. 11 – 17. Lisätiedot: Pia 0405564458 tai

www.stromforshyvinvointi.fi

info@stromforshyvinvointi.fi

Seuraa myös fb-sivujamme Strömfors Hyvinvointi Wellness. Wanhan Navetan Kahvila nro. 5 kartalla.