Etusivu » Majoitu » Bed & Bistro Krouvinmäki

Bed & Bistro Krouvinmäki

Krouvinmäen majatalo on yksi Suomen vanhimmista asuinkäytössä olevista savirunkoisista taloista. Krouvinmäki on osa Strömfors Bed & Bistroa.

Krouvinmäessä on 21 vuodepaikkaa: kahdeksan huonetta, joista viisi on kahden hengen huoneita, kaksi kolmen hengen ja yksi viiden hengen huone.

Huoneissa on pyyhkeet ja liinavaatteet. Suihkut ja wc:t sijaitsevat käytävillä. Naisille ja miehille on omat wc/kylpyhuonetilat. Käytävällä on myös inva-wc.

Majatalossa on vastaremontoitu, viihtyisä ja käytännöllinen yhteiskeittiö ruoanvalmistukseen, ruokailuun ja oleskeluun. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astioita, ruoanvalmistusvälineitä ja peruselintarvikkeita kuten mausteita, öljyä ym.

Savitalona tunnettu Krouvinmäen rakennus on vuodelta 1784. Krouvinmäki muutettiin ruukin työväen asuintiloiksi vuonna 1805, ja se kunnostettiin majoitustilaksi Museoviraston valvonnassa vuonna 1991. Vuonna 2018 se siirtyi Loviisan kaupungilta yksityiseen omistukseen ja remontoitiin uudelleen.

Varaukset: https://bedandbistro.fi/hotelli/varauskalenteri/

AvoinnaYmpäri vuoden.

Strömfors Bed & Bistro Majoitus

Ruukintie 10 A
info@bedandbistro.fi
010 5047100 (klo 9-17 ja hätätapauksissa)
Linkki
Facebook
Ilmainen WIFI