Etusivu » Majoitus » Majatalo Krouvinmäki

Majatalo Krouvinmäki

Krouvinmäen majatalo on yksi Suomen vanhimmista asuinkäytössä olevista savirunkoisista taloista. Krouvinmäki on osa Strömfors Outdoor Factorya, ja majoittumiseen on helppo yhdistää myös liikunta-aktiviteetteja.

Krouvinmäessä on 21 vuodepaikkaa: kahdeksan huonetta, joista kuusi on kahden hengen huoneita, kaksi kolmen hengen ja yksi viiden hengen huone.

Majoitushinnat:
Yhden hengen huone 70 € / yö
Kahden hengen huone 80 € / yö
Kahden hengen huone omalla kylpyhuoneella 110 € / yö
Kolmen hengen huone 90 € / yö
Viiden hengen huone 110 € / yö

Huoneissa on pyyhkeet ja liinavaatteet. Suihkut ja wc:t sijaitsevat käytävillä. Naisille ja miehille on omat wc/kylpyhuonetilat. Käytävällä on myös inva-wc.

Check-in tapahtuu normaalisti klo 16, check-out klo 12.

Majatalossa on vastaremontoitu, viihtyisä ja käytännöllinen yhteiskeittiö ruoanvalmistukseen, ruokailuun ja oleskeluun. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astioita, ruoanvalmistusvälineitä ja peruselintarvikkeita kuten mausteita, öljyä ym.

Savitalona tunnettu Krouvinmäen rakennus on vuodelta 1784. Krouvinmäki muutettiin ruukin työväen asuintiloiksi vuonna 1805, ja se kunnostettiin majoitustilaksi Museoviraston valvonnassa vuonna 1991. Vuonna 2018 se siirtyi Loviisan kaupungilta yksityiseen omistukseen ja remontoitiin uudelleen.

AvoinnaAvoinna vuoden ympäri


Ulkoilu- ja retkeilyvälineiden vuokraus

Ulkoilu- ja retkeilylomat perheille ja ryhmille

Ulkoilu- ja retkeilykurssit

Swimrun-, juoksu-, triathlon-, melonta- ja pyöräilykilpailut

Joogaa ja meditaatiota

Café Ström & Fors