Marjut Ståhls draamaopastukset

Opastuspalvelut, Marjut Ståhls

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Historiallisiin henkilöihin perustuvat rooliopastukset

Kaikki Marjutin Strömforsin opastukset pohjautuvat paikalliseen historiaan, henkilöihin, rakennuksiin ja tapahtumiin.

Astukaa ajassa taaksepäin ja kokekaa Strömforsin ruukin rikas historia ainutlaatuisella tavalla Marjut Ståhlsin draamaopastuksilla. Marjut Ståhls, kokenut opas ja ohjelmapalveluiden tarjoaja, tuo historian elävästi esiin roolihahmojen kautta, jotka vievät teidät aikamatkalle menneisiin vuosisatoihin.

Virginia af Forsellesin draamaopastus
Milloin: Tarksita opastuksen aikataulut täältä.
Lähtöpaikka: Kirkon edustalla oleva pieni puinen silta.
Liput: aikuiset 10 euroa, alle 18-vuotiaat 5 euroa. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Lippuja voi ostaa ennen kierroksen alkua Yläpajan museolta käteisellä tai kortilla.
Kuvailu: Rautarouva, vuorineuvoksetar Virginia af Forselles, johti ruukkia vuodesta 1790 vuoteen 1847. Tällä kävelykierroksella hän kertoo elämästään, työstään ja ruukin toiminnoista, joita hän johti tarmolla ja taidolla 57 vuotta.

Valitkaa ryhmällenne sopivin opastus, olipa se sitten arvokas Strömforsin ruukin rautarouva Virginia af Forselles, hauska ja viihdyttävä kalaasiemäntä ja pitokokki Amanda Andersson, tai vallaton taiteilijapersoona Hellu von Häppening, joka tunnetaan myös nimellä Hantäska Hellu. Jokainen opastus pohjautuu paikallisiin historiallisiin henkilöihin, rakennuksiin ja tapahtumiin, tarjoten syvällisen ja mukaansatempaavan kokemuksen.

Opastukset voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan, ja niihin voidaan liittää sopiva laulu- tai musiikkiesitys, joka rikastuttaa vierailukokemustanne entisestään.