Etusivu » Shoppaile » A’la Talli kädentaito- ja herkkupuoti

A’la Talli kädentaito- ja herkkupuoti

A’la Talli, kädentaito- ja herkkupuoti löytyy Alapajasta, kirkon vierestä. Useita vuosia kesäpuotina toiminut ihana myymälämme muutti heinäkuussa 2018 uusiin, tilaviin ympärivuotisiin tiloihin. Talvikaudella palvelemme keskiviikosta lauantaihin ja sesonkiaikaan kesällä päivittäin!

Puodista löytyy kotimaisia laadukkaita käsintehtyjä tuotteita, kuten puisia vanhan ajan leluja, keppihevosia, huovutettuja tossuja ja hattuja, värikkäitä kankaisia kasseja, pussukoita ja pipoja sekä kierrätystuotteita esimerkiksi farkusta ja  nahasta. Koruja moneen menoon, vaikka kierrätyspitsistä tai poronnahasta…. Olemme myös ottaneet valikoimiin erilaisia ekologisia, luonnonmukaisia kosmetiikka sekä siivoustuotteita, kotimaisia tietenkin.

A’la Talli toimii tehtaan tiloissa valmistettavien  Piian Herkut-elintarvikkeiden tehtaanmyymälänä. Valikoimista löytyy aidoista luonnon raaka-aineista valmistettuja herkkuja, mm. mehuja, hilloja, siirappeja ja sinappeja sekä kosmetiikkaa. Ja maistiaisia aina, maista niin varmasti ihastut!

Kanelimamman suussa sulavat toffeet ja tryffelit ovat gluteenittomia eivätkä sisällä palmuöljyä! Kotimaisia makeisia ja herkkuja itselle tai lahjaksi löytyy monenlaisia!

Kesän 2021 uutuutena Lakrids by Bulown herkulliset lakritsat sekä Detalji Boutiguen ihania pellava- ja puuvillatunikoita ja mekkoja!

Puodista löytyy  Heli Pukin kortteja ja runokirjoja, Ruukin oman sepän Tiia-Riitta Lahden takomia tuotteita, Tiina Sundgrenin ja Ketunpesän  keramiikkaa, Marko Laukkasen upeat Ruukki-valokuvakortit ja niin paljon kaikkea muuta!

Löydät meiltä myös Apukaupan apuvälineitä arkeen, esimerkiksi korkinavaajia, tartuntapihtejä ja kävelykeppejä. Omaan tarpeeseen tai lahjaksi.

A’la Tallin yhteydessä oleva vanha paloaseman autotalli on saanut uuden nimen Palo, harraste- ja taideasema. Täällä voit kokeilla kädentaitoja, istahtaa hetkeksi ja ihailla pienimuotoisia taidenäyttelyitä.

Avoinna   ympäri vuoden

maanantai suljettu,  tiistai-sunnuntai klo 11-17 , tervetuloa!

 

Facebook-sivultamme löydät aina ajantasaiset aukioloajat!

 

 

 


Bed & Bistro Kartano

Strömforsin Ruukin Sepät

Taontakokeilu

Bed & Bistro Krouvinmäki