Yhteystiedot

Yhteystiedot​​

Yhteystiedot​

Strömforsin ruukissa toimivat yritykset koostuvat lukuisista eri alojen osaajista. Me kaikki olemme ylpeitä omasta ruukistamme, sen historiasta ja halumme välittää sen tunteen myös alueella vieraileville. Alueella toimii aktiivisesti yrittäjien yhdistys, Vireä Strömfors ry. Lisäksi teemme yhteistyötä mm. Loviisan kaupunginkehittämisyhtiö Cursorin ja sen ylläpitämän verkkopalvelun www.visitkotkahamina.fi kanssa.

Koska ruukissa toimivat yritykset ovat keskimäärin melko pieniä, niin valitettavasti meillä ei ole omaa ja kaikkia heti yhdistävää asiakaspalvelua. Toimimme aina tapauskohtaisesti ja pyrimme vastaamaan jokaiseen meille tulevaan yhteydenottoon mahdollisimman pikaisesti.

Otamme mielellämme vastaan erilaisia kehittämisideoita.

Saatte meihin yhteyden mm. sähköpostitse stromforsinruukki@gmail.com tai puhelimitse alueemme eri yrittäjien kautta. Voit seurata meitä myös Facebookissa.

Saapuminen

Strömforsin ruukkiin pääset parhaiten omalla autolla tai vaikka polkupyörälla. Suoria bussivuoroja kulkee Loviisan keskustasta koulupäivinä. Helsingistä ja
Kotkasta pääset moottoritiellä liikennöivillä pikavuoroilla, jotka pysähtyvät Ahvenkosken pikavuoropysäkillä moottoritien liittymässä nro 68. Aikataulut löytyvät Matkahuollon ja Onnibussin verkkosivuilta. Valitse määräpaikaksi Ruotsinpyhtää liittymä 68, Loviisa.

Matka pysäkiltä Strömforsin ruukkiin on noin viisi kilometriä. Liityntäkuljetuksen hoitaa esim. paikallinen taksi www.taksihill.fi. Matkan varrelle osuu myös upea käyntikohde Eija’s garden.

Tervetuloa Strömforsin ruukkiin!

Lisätietoa Loviisan ja Kotkan-Haminan matkailupalveluista ja -kohteista löydät verkkosivulta https://www.visitkotkahamina.fi.