Bistro

Bistro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bistro

Bed&Bistron ravintola tarjoaa monipuolisen ja maistuvan ruokalistan, joka perustuu sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ja paikallisiin herkkuihin.

Ravintolamme ruokalista on suunniteltu kunnioittamaan paikallisia perinteitä ja raaka-aineita. Voit nauttia herkullisia kala- ja liharuokia, tuoreita kasvisvaihtoehtoja sekä suussa sulavia jälkiruokia. Käytämme ruoanlaitossa lähituottajien tuotteita ja pyrimme aina hyödyntämään sesongin parhaita antimia. Buffetlounas joka päivä klo 11.30-15 ja á la carte ravintola on auki ti-la klo 16-21.
Kesäsesongin ulkopuolella palvelemme tilauksesta.

Bistrolta löytyy tänä kesänä myös kahvila, missä on tarjolla suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä lohikeittoa. Kahvila on auki joka päivä klo 11-16.

Ravintolasalimme on sisustettu lämpimän kodikkaasti. Historiallinen miljöö luo täydellisen tunnelman niin romanttiselle illalliselle, perheaterialle kuin ystävien tapaamiselle. Kiviseinät ja puiset kattoparrut kertovat ruukin rikkaasta historiasta, ja sisustus kirjastohuoneineen henkii historiaa.

Strömforsin ruukin sydämessä sijaitseva Bed&Bistro tarjoaa unohtumattoman yhdistelmän herkullista ruokaa ja viihtyisää majoitusta.
Strömforsin ruukki_hääpaikka_hääjuhlat_häät_kokoukset_yritystapahtumat_yritysjuhlat_yritystilaisuudet_juhlapaikat Uusimaa_Itä-Uusimaa_juhlapaikat Kotka_juhlapaikat Loviisa_Ihana Loviisa_majoitus_bed&breakfast_kesätyöpaikat_kesätyö_hae kesätöihin