Strömfors Art taidegalleria

Strömfors Art taidegalleria

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Taide-elämyksiä Strömforsin ruukissa

Kesän aikana Strömfors Art taidegalleriassa järjestetään neljä erilaista näyttelykierrosta. Taidenäyttelyihin on vapaa pääsy.

Historiallisessa Talli-rakennuksessa sijaitseva taidegalleria tarjoaa kesäisin upeat puitteet taiteelle ja kulttuurille. Galleriassa on kolme erilaista näyttelytilaa, joissa taiteen ystävät pääsevät nauttimaan monipuolisista ja inspiroivista näyttelyistä.

Kesän aikana Strömfors Artissa järjestetään yleensä neljä erilaista näyttelykierrosta, joihin on vapaa pääsy. Näyttelyissä on esillä taiteilijoiden teoksia niin Loviisasta kuin muualtakin Suomesta, tuoden yhteen paikallisia ja kansainvälisiä näkökulmia taiteeseen. Tämä monipuolinen taidetarjonta tarjoaa jotain kaikille – taiteen harrastaja tai satunnainen kävijä, Strömfors Artista löytyy varmasti jotain, joka koskettaa ja inspiroi.

Tule ja tutustu tämän kesän mielenkiintoisiin näyttelyihin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea taiteen ja historian yhdistyvän ainutlaatuisessa ympäristössä.Tervetuloa nauttimaan taiteesta Strömforsin ruukin idyllisessä miljöössä.

Ensimmäinen näyttelykierros on 11.05 – 5.06.2024, Avajaiset on 11.5, kello 16
Tarja Koistinen, Marjo-Riikka Stenius, Natalia Kukulas ja Anne-Mari Pasanen

Toinen näyttelykierros on 7.06 – 3.07.2024, Avajaiset on 7.6, kello 18
TOP10ART, Jukka Klemetti ja Erika Koivula

Kolmas näyttelykierros on 5.07 – 31.07.2024, Avajaiset on 5.7, kello 18
Petra Osola, Johanna Karttunen, Tiina Harjola ja TaideSepät ry

Neljäs näyttelykierros on 2.08 – 28.08.2024, Avajaiset on 2.8, kello 18
Hanna-Kaisa Seppälä, Tommi Ketonen, Lotta Sahrqvist, Annika Aro ja Sanna Little

Vapaa pääsy kaikkiin näyttelyihin!