vuokrattavat toimitilat

Vuokrattavat toimitilat

Toimitilat Strömforsin ruukkialueelle

Tervetuloa Strömforsin Ruukkialueelle – paikkaan, jossa voit kirjoittaa oman menestystarinasi, missä historia kohtaa nykypäivän mahdollisuudet! Tarjoamme inspiroivan ympäristön, joka kutsuu sinut luomaan ja kasvamaan liiketoiminnassasi. Strömforsin Yrityspuiston toimitilamahdollisuudet tarjovat Strömforsin ruukissa ainutlaatuisen kotipaikan niin luoville aloille, käsityöläisille, tuotanto ja varastointilaa tarvitsevat kuin matkailuyrittäjille! Strömforsin Yrityspuisto on ylpeä voidessaan tarjota inspiroivan ympäristön liiketoiminnallesi ja tapahtumillesi.

Miksi valita Strömforsin ruukkialue 

Monipuoliset tilat

Meillä on yhteensä lähes 15 000 m2 tilaa, joka soveltuu erinomaisesti erilaisten liiketoimintatarpeiden toteuttamiseen, olipa kyse sitten tuotannosta, varastointi tai toimistotyöstä. Yhdessä tasossa sijaitsevat tuotanto- ja varastotilat mahdollistavat jaon erillisiksi osastoiksi tai yrityskohtaisiksi tiloiksi. Tilojen muunneltavuuden vuoksi ne voidaaan jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin.

Ympärivuotinen toiminta

Ytimessämme sijaitsevat tilat soveltuvat sekä kesäpuotitoimintaan että ympärivuotiseen käyttöön. Lämmintä tilaa on saatavilla ympäri vuoden, ja kesäkauden myymälätiloja löytyy useita kooltaan 10–50 m2. Toimitilojen yhteydessä on runsaasti pysäköintitilaa henkilökunnan käytettäväksi. Kesäkauden 2024 kaikki kesäpuotipaikat on täytetty!

Strömforsin ruukkialue on täydellinen paikka, olipa suunnitelmissasi perustaa pienpanimo, tarvitset hyvien kulkuyhteyksien varrelta suurta varastotilaa tai haluat oman keraamikon työpajan ja järjestää workshoppeja.  Tule ja luo menestystarinaasi tässä historiallisessa ympäristössä, joka yhdistää perinteen ja nykyaikaisuuden! Strömforsin ruukkialueella historia herää eloon ainutlaatuisessa ympäristössä, samalla kun tarjoamme moderneja tiloja ja resursseja menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen. Olitpa sitten luova alan ammattilainen, käsityöläinen, tuotannon tarpeessa tai matkailuyrittäjä, meillä on tilaa juuri sinulle.

Tutustu tarkemmin tiloihimme ja tunnelmaamme. Lisätietoa ja kuvia tiloista löydät nettisivuiltamme, Strömforsin Yrityspuisto

Tule osaksi Strömforsin tarinaa, missä perintö ja tulevaisuus kohtaavat. Täällä voit luoda oman menestystarinasi ainutlaatuisessa ympäristössä, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia. Lue lisää ja aloita matkasi kohti menestystä Strömforsin ruukkialueella!

Kysy lisää vuokrattavista toimitiloista,

Päivi Muurikainen
Strömforsin Yrityspuisto Oy
puh. +358 504 900 407
sähköposti: paivi.muurikainen@rungroup.fi