Kuinka saavun perille

Kuinka saavun perille

Strömforsin ruukkiin on vain tunnin automatka Helsingistä E18 moottoritietä pitkin. Kotkasta E18 moottoritie tuo Strömforsin ruukkiin puolessa tunnissa ja Kouvolasta Länsi-Kymen kulttuuritietä pitkin matka vie vajaan tunnin.

Saapuminen

Strömforsin ruukkiin on vain tunnin automatka Helsingistä E18 -moottoritietä pitkin. Kotkasta E18 -moottoritie tuo Strömforsin ruukkiin puolessa tunnissa ja Kouvolasta Länsi-Kymen kulttuuritietä pitkin matka vie vajaan tunnin.

Strömforsin ruukkiin pääset parhaiten omalla autolla tai vaikka polkupyörälla. Suoria bussivuoroja kulkee Loviisan keskustasta koulupäivinä. Helsingistä ja Kotkasta pääset moottoritiellä liikennöivillä pikavuoroilla, jotka pysähtyvät Ahvenkosken pikavuoropysäkillä moottoritien liittymässä nro 68. Aikataulut löytyvät Matkahuollon ja Onnibussin verkkosivuilta. Valitse määräpaikaksi Ruotsinpyhtää liittymä 68, Loviisa.

Matka pysäkiltä Strömforsin ruukkiin on noin viisi kilometriä. Liityntäkuljetuksen hoitaa esim. paikallinen taksi www.taksihill.fi. Matkan varrelle osuu myös upea käyntikohde Eijas garden.

Strömforsin ruukki on entinen Ruotsinpyhtään kuntakeskus. Alueemme on osa Loviisan kaupunkia.

Lisätietoa Loviisan ja Kotkan-Haminan matkailupalveluista ja -kohteista löydät verkkosivulta https://www.visitkotkahamina.fi.

Tervetuloa Strömforsin ruukkiin!

Ruukin alueen kartta