Kesäpuoti ruukkiin

2024 kesäpuoti haku Strömforsiin

Etsitkö ihanteellista kesäpuotia?

Hae Strömforsin ruukin kesäpuotiyrittäjäksi nyt!

Tuo liikeideasi eloon ainutlaatuisessa ympäristössä – vuokraa kesäpuotipaikkasi Strömforsin ruukkialueelta ja liity ruukin yrittäjäyhteisöön! Kesäpuodit ovat auki kauden avauksesta 9.5. alkaen aina syyskuun loppuun. Kesäpuotiyrittäjien haku on nyt käynnissä 18.2.2024 klo 23.59 asti.

Miksi valita Strömfors kesäpuodillesi:

  1. Vilkas kävijämäärä: Strömforsin ruukkialue on tunnettu vetovoimastaan, ja se houkuttelee kävijöitä niin matkailijoista kuin mökkiläisistä. Kesäkaudella alue muuttuu eläväksi keskukseksi, jossa järjestetään tapahtumia, festivaaleja ja taide-esittelyitä. Tämä tarkoittaa teille potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat valmiita tutustumaan ja ostamaan tuotteitasi.
  2. Keskittynyt asiakaskunta: Alueemme on käsityöläisten, luovien alojen ja matkailijoiden suosiossa. Tämä luo otollisen ympäristön erikoistuotteille, taiteelle ja paikallisille herkuille. Kesäpuoti Strömforsissa saa ansaitsemansa huomion.

  3. Monipuolinen tilatarjonta: Valitse tilasi tarpeidesi mukaan. Tarjoamme kesäkauden myymälätiloja, jotka vaihtelevat kooltaan 10–85 m2. Meiltä löydät juuri sopivan tilan tuotteillesi ja palveluillesi.

Lisää vetovoimaa liikepaikallesi – valitse Strömforsin ruukki kesäpuotisi sijainniksi! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja kerro meille lisää itsestänne, liiketoiminnastanne sekä toiveistanne tilan suhteen.

Mitä haluamme tietää:

  1. Kerro meille teistä: Kuka olette ja mitä intohimoja ja taitoja tuotteidenne takana on? Kerro meille tarinanne ja miksi juuri teidän yrityksenne olisi täydellinen lisä Strömforsin ruukkialueelle.
  2.  Kerro liiketoiminnastanne: Mitä myytte tai tarjoatte? Kuinka liiketoimintanne erottuu joukosta? Mitkä ovat vahvuutenne ja ainutlaatuiset myyntipisteet?
  3.  Toiveistanne tilan suhteen: Minkä kokoisen tilan tarvitsette, ja millaiset tilat sopisivat parhaiten liiketoimintaanne? Onko kesäkausi pääpaino vai tarvitsetteko tiloja ympärivuotiseen käyttöön?

Tule mukaan luomaan kesästäsi unohtumaton menestys Strömforsin ruukkialueella! Hakemukset käsitellään heti hakuajan päätyttyä. Odotamme kuulevamme juuri sinun tarinasi!

Lisätietoja antaa:

Päivi Muurikainen
Strömforsin Yrityspuisto Oy
puh. +358 504 900 407
sähköposti: paivi.muurikainen@rungroup.fi

Luodaan yhdessä unohtumattomia kesähetkiä Strömforsin ruukkiin!
Vuokrauskohde Kuvaus Pinta-ala (m2) Kk-vuokra 2024 (sis. alv. 24%) Sähkö Vesi
Aitta – Tiiliruukin aitta Myymälä 31 260 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Navetta – tila 28 ja 30 Myymälä 85,5 210 € Kulutuksen mukaan Sisältyy vuokraan
Navetta Liiketila / Kahvila 28 260 € Kulutuksen mukaan Sisältyy vuokraan
Talli – Liiketila 121 Kesäpuoti 67 560 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Talli – Liiketila 124 Kesäpuoti 35 290 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Talli – Liiketila 130 Kesäpuoti 38 310 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Letkutorni – keskiosa Kesäpuoti 26,5 220 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Letkutorni – vasen siipi Kesäpuoti 31 260 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Letkutorni – oikea siipi Kesäpuoti 26 220 € Kulutuksen mukaan Ei vesipistettä
Tehtaanportti Kesäkahvila 26 10 % liikevaihdosta Kulutuksen mukaan Kulutuksen mukaan